Cine sunt?

 

Eu sunt Roxana, sunt mămica Deliei, de profesie psiholog pentru copii, specialist în parenting și în siguranța auto a copiilor.

Sunt o mare iubitoare de copii şi îmi place să mă mândresc cu faptul că, la rândul lor, ei mă îndrăgesc. În prezent sunt specialist în psihologia copilului, cuplului şi a familiei. Am lucrat mai bine de 7 ani cu copii şi familiile acestora, atât în cabinetul particular, cât si în grădiniţe şi after-school-uri.

Am studiat în Londra şi am devenit Certified Educator în parenting, acumulând tehnici şi strategii englezeşti care funcţionează de mai bine de trei decenii. Îmi face plăcere să impărtăşesc cu părinţii din România aceste instrumente şi sper că astfel, împreună, să creştem o generaţie de copii armonioşi!

Tot în Marea Britanie, din pasiune, dar și din nevoia pe care am constatat că o are țara noastră, am devenit Expert Certificat in Siguranța Auto a Micilor Pasageri.

 

Sunt şi autor de cărţi pentru copii. Am publicat o primă poveste din seria La joacă cu Delia, o poveste care se intitulează De-a răbdarea și responsabilitatea. Se adresează copiilor peste 3 ani și are ca scop dezvoltarea unui prim strat în demersul de formare al acestor două concepte, care vor deveni abilități deosebit de utile nu doar la vârsta școlară, cât mai ales în viața adultului de succes, sănătos și echilibrat, din toate punctele de vedere, asa cum ni-i dorim toți pe copiii noștri. Cartea poate fi un minunat cadou și poate fi comandată de aici.  

 

  PARTENERI