Condiții generale de utilizare

Utilizarea site-ului roxanasotreanu.ro (denumit „site“) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

Continutul și design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea roxanasotreanu.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de utilizatori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informațiile respective.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al roxanasotreanu.ro.

Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

Este permisă reproducerea a maximum două paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursa – Roxana Sotreanu, certified educator in parenting – roxanasotreanu.ro.

Utilizatorii care expediază informații către site-ul www.roxanasotreanu.ro își asumă obligația de a nu încălca în niciun mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și acceptă implicit că răspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

Politica de confidenţialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului roxanasotrenu.ro şi explică modul în care Roxana Sotreanu, certified educator in parenting foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de Roxana Sotreanu, certified educator in parenting .

Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să o citeşti.

Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de Roxana Sotreanu, certified educator in parenting  şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea roxanasotreanu.ro, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de Roxana Sotreanu, certified educator in parenting  în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al Roxana Sotreanu, certified educator in parenting , pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, numărul de telefon, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor Roxana Sotreanu, certified educator in parenting , cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Dacă intri pe site în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale (de exemplu, magazinul online, etc.), înainte de a le folosi, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Roxana Sotreanu, certified educator in parenting  îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa Bld. Ferdinand, nr. 51A , Constanta.

Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului roxanasotreanu.ro cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ne poţi contacta pe adresa de email hello@roxanasotreanu.ro

De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului roxanasotreanu.ro îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul Roxana Sotreanu, certified educator in parenting .

Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către Roxana Sotreanu, certified educator in parenting, ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.

Vezi aici pagina detaliată cu politica de confidențialitate a site-ului.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare, considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.

Termeni și condiții magazin online

C.I.P Popescu E. Roxana-Elena, o societate românească având sediul social în bld. Ferdinand, nr. 51A , Constanta, România, adresa de e-mail hello@roxanasotreanu.ro, codul unic de înregistrare 33074586.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. C.I.P Popescu E. Roxana-Elena își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina „Termeni și condiții“.

Acest site este dedicat utilizării de către persoanele fizice și juridice.

Informații personale

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute.

Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, ne puteti contacta telefonic la +40 790 211 770 sau puteti trimite un e-mail la hello@roxanasotreanu.ro

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de către C.I.P Popescu E. Roxana-Elena pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare și realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. C.I.P Popescu E. Roxana-Elena se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și C.I.P Popescu E. Roxana-Elena

Acest site foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră la adresa bdul Ferdinand, nr. 51A, Constanta, România, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

1. Dreptul de a cere C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

2. Dreptul de a cere C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

3. Dreptul de a cere C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

4. Dreptul de a cere C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  să înceteze expedierea de mesaje promoționale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa hello@roxanasotreanu.ro

5. În cazul plăților efectuate cu cardul, produsele de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Mobilpay.ro.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele C.I.P Popescu E. Roxana-Elena

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.roxanasotreanu.ro/shop sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul roxanasotreanu.ro/shop, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului roxanasotreanu.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Copyright

Întregul conținut al site-ului roxanasotreanu.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Roxana Sotreanu, certified educator in parenting, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la site

Roxana Sotreanu, certified educator in parenting, garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății  Roxana Sotreanu, certified educator in parenting, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Descrierea produselor

Produsele sunt oferite după cum sunt prezentate. C.I.P Popescu E. Roxana-Elena nu oferă nicio garanție, în mod expres nici implicit, în ceea ce privește inclusiv dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.

C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  va informa consumatorul despre indisponibilitatea produsului, iar sumele pe care consumatorul le-a plătit vor fi rambursate de catre C.I.P Popescu E. Roxana-Elena în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile, în cazul în care C.I.P Popescu E. Roxana-Elena nu poate onora comanda.

Cu acordul consumatorului, C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate și un preț echivalente cu cele solicitate inițial în cazul indisponibilității produsului sau serviciului comandat. În caz contrar se va recurge la rambursarea de către C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  a sumei plătite de către consumator într-un termen de maxim 30 de zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). C.I.P Popescu E. Roxana-Elena și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

Valoarea maximă a obligațiilor societății  C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  de la acest client.

Prețuri

Prețurile prezentate includ TVA.

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site nu pot fi revândute sau distribuite în scopuri comerciale. C.I.P Popescu E. Roxana-Elena își rezervă dreptul să limiteze achiziționarea produselor de același fel la maxim 3 produse de persoană.

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă costurile de livrare.

Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe site-ul oficial Roxana Sotreanu, certified educator in parenting.

Livrarea produselor

Roxana Sotreanu, certified educator in parenting își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

C.I.P Popescu E. Roxana-Elena își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  care includ: acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua online, prin intermediul cardului bancar.

C.I.P Popescu E. Roxana-Elena își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar; dovada plății trebuie trimisă către C.I.P Popescu E. Roxana-Elena la adresa de e-mail hello#roxanasotreanu.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul C.I.P Popescu E. Roxana-Elena. În cazul în care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar să completați un formular corespunzător. Dacă tranzacția prin card este reușită, următorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comandă.

C.I.P Popescu E. Roxana-Elena  acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesata imediat.

În cazul în care suma achitată în avans este mai mare decât valoarea produselor comandate, se va restitui clientului diferența de bani. În cazul în care suma achitată în avans este mai mică decât valoarea produselor comandate, clientul va trebui să achite diferența. Pentru această ultimă situație, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Politica de utilizare a modulelor cookie

Ce sunt cookie-urile? Un cookie este un fişier care se salvează pe computerul tău atunci când vizitezi un website.

Acest fişier permite reţinerea setărilor şi a preferinţelor tale când ne vizitezi din nou site-ul, pentru a-ţi oferi o mai bună experienţă online. Ai posibilitatea de a permite cookie-uri sau nu, dar dacă nu vrei să permiţi lansarea de cookie-uri, va trebui să faci setările adecvate din browserul tău. Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a rula programe sau a transmite viruşi informatici în dispozitivul tau. Cookie-urile pot fi citite numai de un server al site-ului (roxanasotreanu.ro) care a salvat cookie-uri în dispozitivul tău.

Accepţi folosirea de cookie-uri?

Prin utilizarea cookie-urilor, vei beneficia de o mai bună experienţă de vizitare a site-ului nostru. În plus pentru anumite activităţi de bază este nevoie de cookie-uri. De exemplu, folosim cookie-uri pentru:

1. păstrarea produselor rezervate în coşul de cumpărături.

2. chat în timp real.

3. analiza vizitatorilor, în vederea îmbunătăţirii experienţei online. Folosind software-ul Google Analytics, colectăm date anonime despre vizitele pe site-ul nostru, cum ar fi paginile vizualizate.

4. pentru înregistrare. Atunci când te înregistrezi pe acest site, generăm un cookie care ne anunţă dacă eşti înregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care eşti înregistrat şi dacă ai permisiunea pentru un serviciu anume.

5. pentru a păstra preferinţele tale şi pentru a îţi oferi conţinut şi publicitate. Prin aceste cookie-uri sunt reţinute preferinţele fiecărui utilizator pe site, astfel încât nu mai este necesară setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

6. pentru publicitate. Aceste cookie-uri ne permit să aflăm dacă ai vizualizat sau nu o reclamă online, care este tipul acesteia şi cât timp a trecut de când ai văzut mesajul publicitar.

7. software-urile folosite permit înregistrarea în mod agregat a comportamentului în ceea ce priveşte utilizarea site-ului nostru. Informaţiile dobândite prin intermediul cookie-urilor sunt anonime şi nu vor fi legate de datele cu caracter personal.

Vrei să blochezi cookie-urile?

Dacă vrei să blochezi cookie-urile, unele funcţionalităţi ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfuncţionalităţi sau erori în folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor te poate împiedica să:

1. cumperi online un produs

2. te autentifici în aplicaţia contul meu

3. nu va reține produsele pe care le adaugi în coșul de cumpărături

4. nu vei avea acces la secțiuni private din site, vizibile doar pentru anumiți utilizatori autentificați.